Φιλοσοφία

#ApoTinTheoriaStinPraksi
Σχετικά με

Ο καφές που σε συνοδεύει παντού!

Στα καταστήματα Coffee Theory σε περιμένει µια ολοκαίνουρια και ξεχωριστή εμπειρία, σε γεύση, ποιότητα και εξυπηρέτηση. Μέσα από την καινοτομία και την τεχνογνωσία στον χώρο του καφέ φιλοδοξούμε  να γίνουμε η καθημερινή σας συνήθεια και έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχουμε!

Με αφετηρία την πολυετή µας εμπειρία, μπορούμε έμπρακτα να προσφέρουμε µια εξατομικευμένη εμπειρία στον καταναλωτή. Έχοντας αναπτύξει πλέον την θεωρία µας πάνω στον καφέ, που ξεπερνά τα 20  χρόνια στην αγορά του Speciality Coffee, θέτουμε γερές βάσεις για την υλοποίηση µιας γευστικής καινοτομίας που θα γίνει η καθημερινή σου συνήθεια.

Το δίκτυο καταστημάτων Coffee Theory βασισμένο απόλυτα στις αρχές του 5ου κύµατος καφέ, όπου είναι το µέλλον στα καταστήματα λιανικής πώλησης καφέ, ξεκινάει τη δική του ιστορία µε πρωταγωνιστή εσένα.

Στόχος να µοιραστούµε µαζί σας όλη τη γνώση, την µέγιστη ποιότητα που διαθέτουµε, τα σύγχρονα εργαλεία προσφέροντάς σας διαρκώς νέες επιλογές σε γευστικές ποικιλίες καφέ, ροφήµατα, healthy και vegan snacks στο πιο σύγχρονο και οικολογικό Coffee Shop 5ης Γενιάς, συνδυασμένο µε στοιχεία Ευρωπαϊκού design.

Ακολούθησε μας σε αυτό το ταξίδι κάνοντας τις αισθήσεις σου πιο ενεργές.

go top